Váš nákupný košík je prázdny

Recepty

13.09.2021

Ryba s mrkvovou tarhoňou a vínovou omáčkou

Rybu ( ideálny je zubáč) naporciujeme na filety a povyťahujeme kosti. Vyfiletovanú rybu pokrájame zhruba na 160 g porcie. Z orezu a kostí uvaríme vývar, ktorý varíme pol hodiny a potom ho scedíme cez gázu. Zredukujeme ho varom na silný vývar, ktorý nám poslúži ako základ omáčky (150 ml).

Produkty

Na objednávku

TRESKA OBYČAJNÁ - filet s kožou

Melanogrammus aeglefinus
21,50 €

Fishfresh - predaj rýb

predaj Príjem objednávok

doprava Doručenie nákupu * platí pre Sladkovodné ryby a údené produkty. * Morské plody a ryby je doručenie nasledujúci štvrtok, piatok.

Uzávierka objednávok
streda 15:00
Štv
Pia
So
Ne
Po
Uto
Str
Štv
Pia
So
Nákup od 30€
Doručenie zdarma
Čerstvé ryby
Prémiová kvalita