Váš nákupný košík je prázdny

Recepty

13.09.2021

Fileta zo pstruha so špenátom, s maslovou omáčkou a so zemiakovou kašou

TIP: Na filetovanie je potrebný v prvom rade ostrý nôž a vhodná je aj pinzeta na vyťahovanie rybích kosti.

Z kostí pstruha, kúska mrkvy, petržlenu a póru urobíme vývar, ktorý použijeme do maslovej omáčky. Tú pripravíme tak, že na troche masla orestujeme cesnak s tymianom. Stačí pár sekúnd, len aby to zavoňalo. Zalejeme vývarom a necháme zredukovať. Odstavíme z plameňa a metličkou zašľaháme studené maslo. Dochutíme soľou a precedíme cez sitko.

Fishfresh - predaj rýb

predaj Príjem objednávok

doprava Doručenie nákupu * platí pre Sladkovodné ryby a údené produkty. * Morské plody a ryby je doručenie nasledujúci štvrtok, piatok.

Uzávierka objednávok
streda 15:00
Štv
Pia
So
Ne
Po
Uto
Str
Štv
Pia
So
Nákup od 30€
Doručenie zdarma
Čerstvé ryby
Prémiová kvalita